ENKELT ATT ANVÄNDA,

KRAFTFULLT RESULTAT

ADDIO CONTROL CENTER

Med Addio Control Center kan du enkelt konfigurera din elcentral med hundratals olika kombinationer. Du behöver inte ha några programmeringskunskaper för att utföra konfigurationerna, vilka skapas med hjälp av kryssrutor och rullgardinsmenyer. Trots att Addio Control Center är så enkelt att använda är det ett kraftfullt verktyg med få begränsningar.

För att konfigurera en elcentral kopplar du den till en dator via USB. Hela konfigurationen kan göras vid skrivbordet eller när elcentralen redan är inmonterad i ett fordon. Det är även enkelt att testa konfigurationen tack vare att programmet kan visa livedata.

Spara dina konfigurationer för senare användning, eller för att använda till flera olika installlationer.


ADDIO REMOTE

 
Addio Remote är en mobilapplikation för mobiltelefoner och surfplattor. Den fungerar som en fjärrkontroll till Addios avancerade elcentralsmodeller. Addio Remote kopplas samman med elcentralen via Bluetooth.

Addio Remote är kompatibel med DRB-9012-8 ADV och DRB-5024-8 ADV.

Addio Remote är dynamisk och alla inställningar sparas i elcentralen. Detta gör att du kan använda flera mobilenheter till samma elcentral, och även använda samma mobilenhet till flera elcentraler. Elcentralens inställningarna laddas in i appen när den kopplar upp sig mot elcentralen, och de knappar som har valts till den specifika elcentralen visas i appen.

Maila oss
info@addio.eu

Besök oss
Addio Electronics AB
Humlegatan 27A
722 26 Västerås